RSS

Mancare cu dichis

21 Jun

In ultimul timp am stat cam mult afara din bucatarie, recunosc. E vara, e cald si ce-i mai frumos, s-au deschis terasele. Asa am ajuns joia trecuta la Slideluck Potshow sau pe romaneste, Arta si Potol, la Café Verona. Ma invitase si prietena mea Mada asa ca nu puteam sa refuz. Multumesc Mada!

Tot ce intelesesem la inceput despre eveniment au  fost 3 cuvinte: arta, mancare si jazz. De ajuns ca sa cred ca evenimentul asta parca fusese creat special pentru mine. Combinatia mi s-a parut perfecta si mi-am zis ca nu este un eveniment pe care sa-l ratez.

Pentru inceput s-a servit mancarea, sarata si dulce, pe platouri si a fost lasata prada privirilor infometate si pofticioase din jur: pachetele de primavara, muffins, chocolate chip cookies, croissanturi si fursecuri. Seara a debutat bine, din punctul meu de vedere.

 Eram insa curioasa sa vad si partea artistica, 50% romaneasca, 50% straina. O surpriza pentru mine a fost prezenta initiatorului proiectului la eveniment, americanul Casey Kelbaugh, care a vorbit foarte simplu si pe scurt despre eveniment, printre altele spunand: “Slideluck Potshow is about bringing community together through food and art.”

Am privit apoi in semi-intuneric proiectii cu poze si filmulete de Cosmin Bumbut, Alex Galmeanu,Cornel Lazaia, Nicolae Comanescu, Roman Tolici si altii. Pozele in poze vorbesc de la sine despre cat de frumoase au fost.

 

Din pacate, partea straina si concertul de jazz la care visam le-am ratat, dar o sa recuperez urmatoarele dati.

Per total mi-a placut seara. M-am revazut si cu multi prieteni de care mi-era dor, am stat de vorba la un cookie, am ras, am povestit, totul intr-un cadru prietenos, muzical si artistic. Astept si urmatoarele editii!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on June 21, 2011 in Evenimente

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: