RSS

Un inceput dulce

01 Jul

M-am gandit sa incep luna cu ceva dulce asa ca am apelat din nou la Good Food pentru inspiratie. Am dat peste o prajitura care se prepara foarte repede, cu ingrediente putine si bune. Mi s-au marit ochii ca la un copil atunci cand vede ceva ce trebuie neaparat sa aiba. Va recomand desertul si mai ales sa il savurati in compania unui prieten. Viata are un gust mai bun atunci cand imparti ceva dulce cu cineva.


Ingrediente

  • 4 biscuiti cu unt (eu am pus mai multi, nu mi s-au parut de ajuns)
  • 300 gr. crema de branza
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 linguri de zahar pudra
  • dulceata de coacaze (in reteta se foloseau fructe de padure congelate si pasate, oricum se poate folosi orice topping)

Timp de preparare: 15 minute

Sa ne apucam deci. Mai intai punem biscuitii intr-o punga de plastic si ii maruntim cu un facalet. Nu foarte mult, trebuie sa ramana bucatile potrivit de mari. Asezam primul strat al desertului in pahar sau cupa, ce avem.

Apoi batem crema de branza cu coaja rasa de la o lamaie si zaharul pudra. Cand e gata o turnam peste stratul de biscuiti si o nivelam cu o lingurita.

Pe deasupra turnam dulceata de coacaze si gata desertul.

Bon appétit!

 
2 Comments

Posted by on July 1, 2011 in Dulcegării, Rețete

 

Tags: , , , ,

2 responses to “Un inceput dulce

  1. Mindframes

    October 12, 2011 at 10:06 am

    Raureni?🙂 si eu sunt mare fan

     
  2. bucatariacristinei

    October 12, 2011 at 11:01 pm

    Gemul nu era de la Raureni, dar si acelea sunt bune. Si mai bune sunt insa gemurile facute in casa.🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: