RSS

Pepene galben învelit în prosciutto

02 Sep

Nu mi-aș fi imaginat că voi fi așa nostalgică după vară, dar m-am întors cu încă o rețetă de pepene galben. Foarte ușor de preparat, este o combinație interesantă care mi-a plăcut de la prima degustare! Vi-o recomand și vouă pentru a arată mai multă creativitate în bucătărie.

Ingrediente

  • felii de prosciutto crud sau afumat (merge mai bine cel crud) tăiate fășii subțiri
  • cubulețe de pepene galben
  • pentru decor: frunze de busuioc proaspăt și sos pe bază de soia

Timp de preparare: 6-7 minute.

Începem prin a tăia feliile de pepene cubulețe. Apoi feliile de prosciutto le facem fâșii. Pentru a înveli pepenele în aceste fâșii trebuie să întindem 3 fâșii una lângă alta și la baza lor să așezăm pepenele.

Începem apoi să rulăm ușor astfel acoperind cubulețul. Repetăm mișcarea pentru fiecare în parte și apoi le așezăm în farfurie.

La final decorăm farfuria cu câteva frunze de busuioc proaspăt și sosul cu soia.

Bon appétit!

 
Leave a comment

Posted by on September 2, 2012 in Rețete

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: