RSS

Omletă “Nu Mă Mai Satur De Tine”

07 Nov

Nimic nu se compară cu o rețetă compusă din ce găsim prin frigider. Rapidă, ușoară și 100% improvizată. Cam așa a fost și cu rețeta asta. Am adunat ce am găsit pe acolo și am creat o omletă nouă: ouă, logic, roșii uscate în ulei și parmezan. Rezultatul m-a uimit și pe mine. Atât de tare încât de cinci zile mănânc asta încontinuu. Nu mă mai satur de ea! Și pentru că nu i-a pus nimeni un nume oficial încă o voi denumi eu omleta “Nu Mă Mai Satur De Tine”.

 Sper să nu vă puteți sătura nici voi de ea și să vă aducă un zâmbet mare pe buze.🙂

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 4-5 roșii uscate în ulei
  • parmezan ras
  • 4-5 frunze de busuioc proaspăt
  • piper proaspăt măcinat
  • unt pentru prăjit

Timp de preparare: 5 minute

Pregătim cele două ouă. Le amestecăm foarte puțin cu telul/furculița.

Scoatem roșiile din borcan. Doamne, cum miros! Le tăiem bucățele.

Le adăugăm în castronul cu ouă și radem parmezanul peste. Amestecăm puțin.

Încingem bine o tigaie cu unt. Atunci când untul s-a topit turnăm omleta. Acesta este secretul unei omlete foarte foarte pufoase: tigaia încinsă și ea se face foarte repede. De asemenea, untul îi dă un gust aparte, nici nu se compară cu uleiul. Încercați ca să vedeți diferența. Măcinăm piperul peste. Sare nu mai este nevoie să adăugăm pentru că parmezanul este deja sărat. Întoarcem omleta pe ambele părți cu grijă să nu se strice forma ei rotundă și servim imediat. Ornăm cu frunzele de busuioc și gata!

Bon appétit!

 
Leave a comment

Posted by on November 7, 2012 in Rețete

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: